Rajalakso lämnar Sundsvall: "Handlar om att hitta en balans i truppen"

Rajalakso lämnar Sundsvall: "Handlar om att hitta en balans i truppen"

Det blir ingen fortsättning för Sebastian Rajalakso i Gif Sundsvall.Klubben bekräftar nu att mittfältaren lämnar klubben.- Det handlar om att hitta en balans i spelartruppen där vi måste prioritera våra kronor och ören utifrån storlek och balans på spelartruppen, säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

Nyligen var Sebastian Rajalakso iväg och provtränade med en klubb i Oman. Det blev ingen flytt till Mellanöstern för mittfältaren - men nu står det också klart att det inte heller blir en fortsättning i Gif Sundsvall efter att hans kontrakt nu gått ut.

- Som situationen är i Gif Sundsvall just nu blir det ingen fortsättning för Rajalakso. Vi har haft en öppen och bra dialog och önskar honom all lycka till i framtiden. Vi hoppas han hittar en bra miljö att fortsätta med fotbollen i, säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

- Det handlar om att hitta en balans i spelartruppen där vi måste prioritera våra kronor och ören utifrån storlek och balans på spelartruppen.

Rajalakso har gjort totalt 218 allsvenska framträdanden för Sundsvall, Djurgården och Syrianska.